Ikke alle holder til i våre hovedlokaler i Oslo, for noe sitter også over grensen i Sverige.
 
I tillegg har vi freelancere som jobber for oss over hele verden. Vi har en gjeng utrolig dyktige programmerere i India og på Sri Lanka, for eksempel.
 
Takket være globaliseringen de siste par ti-år fungerer dette langdistanse-forholdet egentlig veldig bra. Og takket være teknologi er vi fullstendig tilgjengelige for kontakt hele veien.

Grunnleggerne av Nordic Gamers er imidlertid de fem store, som vil kaller dem, nemlig:

Snorre Flesland (38)
Per Otto Vigeland (38)
Mange Sveetun (40)
Morten Ski (37)
Ferdinand Papparelli (41)
Disse fem er de som grunnla Nordic Gamers, og sammen med CEO Dean Paskovich er de i toppledelsen for Nordic Gamers den dag i dag.
 
Det er dette teamet som, sammen med styret, legger opp hele løpet. Og alt er utrolig godt planlagt. I disse dager bestemmes, for eksempel, hva som skal lanseres om to år. Fleksibilitet er selvsagt viktig, og om det skjer forandringer i markedet vil dette hele tiden bli tatt hensyn til, men uansett ligger solide tre-årsplaner til bunn slik at en hele tiden har god forutsigbarhet.
 
Dette hjelper blant annet på å spare penger på utviklingen slik at bunnlinjen økes betraktelig. Men alle partnerne i Nordic Gamers legger likevel vekt på at det aldri er snakk om planlegge seg ut av “gamet” så og si, og en vektlegger at en skal alltid være utrolig åpen for nye trender.
 
Dette har gjort det viktig å ha en ren research-gruppe som jobber i separate avdelinger. Dette teamet på syv gamere sitter nemlig på en stor villa i de karibiske øyene Cayman islands. Den eneste jobben de har er å spille seg gjennom det som finnes av spilleautomater, for deretter å vurdere alt ned til månedlige rapporter som sendes hovedavdelingen.
 
Og det er takket være disse rapportene at spillutviklerne i Nordic Gamers kvikt klarer å fange opp nye trender samt å se hvorfor ting fungerer, slik at en kan bruke disse dataene til videre utvikling.