Nordic Gamers er en dynamisk, nordisk spillutvikler som spesialiserer seg på spilleautomater og andre pengespill til kasinoer på nettet.

Per idag har vi en portefølje på over 23 spilleautomater, og denne porteføljen vokser hele tiden. Har du lyst til å jobbe hos oss? Det er alltid rom for flere, dyktige folk. Vi deler vår virksomhet inn i disse fem hoveddelene:

Topp-ledelse
Daglig administrasjon
Programmering
Kreativt
Testere

I vår administrasjonsavdeling har vi alltid behov for folk som er dyktige på daglig ledelse, gjerne deg som er regnskaps-utdannet.

Hovedkontoret vårt ligger i Oslo, så det er viktig at du har relevant utdannelse fra Norge.
 

For tiden er vi helt fulle når det gjelder nordiske stillinger som programmerer, men vi er alltid på utkikk etter folk, og om du har relevant kompetanse setter vi deg gjerne opp på listene våre.

Dersom vi trenger flere folk kontakter vi deg. Du trenger ikke nødvendigvis ha utdannelse fra skoler og høgskoler, for det vi ser etter er praktisk kunnskap. 
Til dette formålet har vi derfor utarbeidet en test for å se hvordan du passer inn. OM du er interessert er det bare å ta kontakt så setter vi av en tid der fu kan ta denne testen på nettet.
dice

Vår kreative avdeling trenger folk i en rekke stillinger, som for eksempel tekstforfattere, AD-er, spilldesignere etc.

Vi rekrutterer fra en rekke forskjellige profesjoner, som for eksempel tekstforfattere og AD-er fra reklamebyråer, men også fra endre typiske kreative bransjer. Har du egenskaper innenfor disse sjangrene er det bare å ta kontakt, og vi sender deg søkeskjema.
 
Vi har et helt spesialutviklet søknadsskjema der vi tester deg på akkurat de egenskapene vi er på jakt etter, så vi tror vi har ganske god peiling på hvorvidt du vil passe for oss eller ikke.
 
Vi har for tiden ledige stillinger i Oslo, Stockholm og på Cayman Islands. Send en epost og du vil få innloggingsdetaljer til søknadsskjemaet som du fyller ut direkte på nettet.
 

Vi trenger også et par testere som tester spilleautomater på nettet.

Disse testerne ansettes for 6 måneder av gangen, og holder til i koselige lokaler på den karibiske øyen Cayman Islands.

Vi har meget gode forhold og betingelser, så om du er spesielt kunnskapsrik på dette med spilleautomater kan du ta kontakt for en nærmere prat.
 
Det er en forutsetning at du har en veldig god oversikt over de fleste spill som finnes på markedet, og dette vil vi teste ut i egne prøver.

 Skriv til oss